A baráti kör

Kedves Lányok és Fiúk!

Örömmel értesítünk Titeket egy új, könnyen elérhető szabadidő-eltöltési lehetőségről!

Akik már láttátok és hallottátok a maffia-múzeumban a drog-prevenciós előadást tudjátok, hogy egy oldott, laza környezetben lehet beszélgetni itt a drogokról, annak hatásairól, és hogy hogyan esik bele valaki, hogyan segíthetünk neki kijönni.

Barátaitokat, ismerőseiteket is elhozhatjátok bármikor, ha gondoljátok, hogy segítségre van szükségük, vagy csak együtt akartok eltölteni pár órát tartalmasan.

Persze nem ajánljuk, hogy ez egy randi-hely legyen, de meglepetés is érhet Titeket, hogy mi mindent megtudhattok egymásról egy ilyen játékos alkalmon.

Szóval ez egy baráti kör akar lenni. Reményeink szerint itt sokan egymásra találnak, mint barátok, és segítséget is kaphattok tőlünk és egymástól.

Hétvégenként hol hosszabb, hol rövidebb kirándulásokat szervezünk a közel, s távolba. Ha olyan társaság jön össze, akár bicikli-túrára, vagy későbbiekben strand-programra is mehetünk.

Talán nem hangzik annyira jól, viszont annál izgalmasabb, hogy az esti alkalmakon még a személyiségetek is fejlődhet, sőt megláthatjátok, hogy hol akadhatott el, vagy hogy miért is történhetett elakadás, miért nem érzitek olyan jól magatokat a bőrötökben néha.

A találkozókkal kapcsolatban ötleteket is elfogadunk, a tervekhez képest eltérés igény szerint előfordulhat.
Az unalom már nem lehet ok arra, hogy drogozzon bárki is.

Ugyan a legtöbb fiatal, aki már kipróbálta a drogot úgy nyilatkozik, hogy jól tudná érezni magát a haverokkal drog, és alkohol nélkül is, mégsem találjuk ezt meg manapság a házibulikban. Mégis jelen vannak a fent említett „hangulat-javító” szerek. Be akarjuk mutatni, hogyan lehet megvalósítani, amit lehetségesnek hisznek, de eddig nem voltak képesek megtenni.